Upoznajte naš tim

Sanja Solo

Dr Sanja Koljenšić

Dr. spec. bolesti usta i parodontologije

Nenad Solo

Dr Nenad koljenšić

Dr. stomatologije

Asistentica Solo

Amila Šehić

Stomatološka sestra

Dugogodišnja tradicija, iskustvo i predanost pacijentima su naša snaga. Od 2001. godine radimo na istoj lokaciji i svakodnevno povećavamo broj zadovoljnih osmijeha.

Privatna Specijalistička Stomatološka Ordinacija Koljenšić, u skladu s najnovijim globalnim standardima u stomatologiji, pruža širok spektar dentalnih usluga; Naša stručna ekipa specijalizirana je za područja stomatološke protetike, parodontologije, oralne hirurgije, implantologije i dentalne patologije.

Uz konstantno usavršavanje našeg tima te primjenu najnovijih tehnika i tehnologija, garantujemo izvanredne rezultate koji će zadovoljiti i najzahtjevnije pacijente.

Sa posebnom pažnjom pristupamo načinu rada i njegujemo pozitivnu interakciju sa našim pacijentima. Ta iznimna atmosfera postala je jedan od najprepoznatljivijih simbola naše Ordinacije, a kroz godine je iznjedrila veliku zajednicu pacijenata koja i dalje raste iz dana u dan.

Ordinacija Koljenšić O Nama 2

Vaš put prema besprijekornom i zdravom osmijehu započinje kod nas. Dobro nam došli!

Stalna edukacija

Posvećeni smo kontinuiranom usavršavanju i praćenju inovacija u stomatologiji

Kako do nas:

Naša ordinacija se nalazi na popularnoj lokaciji, u tržnom centru Šentada, na I spratu. Refundiramo Vaše troškove parkinga, bez obzira na trajanje termina. Također, dostupan je i javni parking u neposrednoj blizini objekta.

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – petak: 11:30 – 19:30 h
Subota, nedjelja: Neradni dani

Kontakt informacije:

Zakažite termin online

Izbjegnite gužve i čekanje u redu

Parking Grafika